Vacature


 Vacature Junior Project Engineer

Zie jij jezelf als een enthousiaste, accurate Junior Project Engineer die wil werken binnen een klein internationaal bedrijf, waarbij je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is dit wellicht jouw baan!

Als Junior Project Engineer ga jij (zelfstandig) aan de slag met het voorbereiden, organiseren, plannen, uitvoeren en uiteindelijk ook het afronden van de diverse projecten.  

Jouw dag als Junior Project engineer

Nadat het weekend voorbij is gevlogen ga je met veel zin weer beginnen aan je nieuwe werkweek. Op kantoor aangekomen begroet je jouw collega's, pak je een kop koffie en bespreek je jullie weekend door, waarna je de computer aan zet en aan de slag gaat. 

Vandaag start je aan jouw nieuwe project voor een klant in Duitsland. Nadat je de klantwens goed hebt vertaald naar de ontwerp- en productspecificaties ga je aan de slag met het uitwerken van de benodigde materialen. Het is hierbij van belang dat je alle componenten 1 voor 1 controleert op juistheid en hoeveelheid voor je deze gaat bestellen. Ter controle vraag je jouw collega nog even om mee te kijken. Alles lijkt te kloppen dus zet je de bestelling door naar de leverancier. Hierna ga je bezighouden met het opstellen van de verdere projectplanning en het opstellen van het projectbudget. Als je dit klaar hebt is het alweer tijd om gezamenlijk met jouw collega's te gaan lunchen.

Na de lunchpauze heb je een mail ontvangen dat de goederen die je voor jouw klant in Engeland had besteld zijn binnen gekomen in het magazijn. Voor je deze op transport kunt zetten wil je er van overtuigd zijn dat alles goed is geleverd en check je of alle juiste aantallen aanwezig zijn. Gelukkig is alles goed geleverd.  

Je kan nu aan de slag met het coördineren van de levering naar de klant in Engeland, je regelt het transport en brengt de klant op de hoogte van levering. Jouw collega van de projectleiding stel je op de hoogte zodat hij kan zorgen dat er op het moment van levering de monteurs op locatie aanwezig zijn. 

De rest van je werkdag besteed je alvast even aan het inlezen van klantinformatie en het uitlezen van een tekening welke je hebt ontvangen voor een project wat gaat starten over 2 weken

Wie zijn wij

Membrane Systems Europe is een jong, internationaal bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de design, productie en installatie van afdeksystemen in de agrarische- en biogas markt. Samen met haar partners hebben ze al tientallen jaren ervaring op dit vakgebied en wereldwijd ruim 4.000 gerealiseerde installaties in meer dan 35 verschillende landen. 

Je komt te werken in een jong, gezellig team met 7 collega's op kantoor en 5 in de buitendienst. Onze opdrachtgever kent een platte organisatiestructuur met een open sfeer waarbij het indelen van je eigen werktijden tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast is Membrane Systems Europe volop in groei wat jouw mooie kansen biedt om mee te groeien met de organisatie. 

Wat breng je mee?
 
  • (mbo+) HBO werk en denkniveau (bijv. Een opleiding richting (bouw-)technisch bedrijfskunde, commerciële economie of middenkader engineering)
  • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal
  • Kennis en ervaring van Microsoft Office is een vereiste. Kennis van Autocad is een pré
  • Je hebt zeer accuraat 
  • Je bent enthousiast 
  • Kunt omgaan met een grote mate van zelfstandigheid 

Wat bieden wij

Je komt rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Door de begeleiding van jouw ervaren collega project engineers krijg je volop de kans om in de functie te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je start met een markt conform salaris en hebt standaard 25 vakantiedagen. Aan het einde van het jaar kent onze opdrachtgever een winstdeling. 

Interesse?

Membrane Systems Europe heeft Tjellens ingeschakeld als exclusief recruitmentpartner voor deze functie. Tjellens verzorgt hierin de voorselectie. Het maken van een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Mocht je vragen hebben, bel dan gerust met Petra Levink (Senior Recruiter) op telefoonnummer 06 - 48153140

Acquisitie wordt naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld. 

Button