Vacature


Vacature Monteur

Ben jij een enthousiaste, gedreven monteur die wil werken binnen een sterk groeiend internationaal bedrijf? Wil je veel van het buitenland zien en jezelf verder ontwikkelen tot supervisor, dan is dit jouw baan in de wereld van ’Groene Energie’!

 

Wie zijn wij?

Membrane Systems Europe is een jong, internationaal bedrijf, gespecialiseerd in het design, de productie en installatie van afdeksystemen in de agrarische- en biogas markt. Samen met haar partners heeft Membrane Systems Europe tientallen jaren ervaring met wereldwijd ruim 4.000 gerealiseerde installaties in meer dan 40 landen.

Je komt te werken in een jong, gezellig team met ongeveer 10 collega's op kantoor en 5 in de buitendienst. We kennen een platte organisatiestructuur met een open sfeer waarbij het indelen van je eigen werktijden tot de mogelijkheden behoort. Membrane Systems Europe is volop in de groei, waardoor het mogelijk is verder door te groeien.

 

Jouw dag als monteur

Voor jou als monteur is geen enkele week hetzelfde. Maandagmorgen rijd je naar Midden-Frankrijk, om daar samen met jouw collega (supervisor) twee dubbel membraandaken van Ø25 meter te monteren. Dit kost jou en je collega, samen met een aantal lokale hulpkrachten, tien werkdagen. Hierna kan het zijn dat je gelijk door gaat naar een bouw in Oost-Duitsland. Na deze twee projecten te hebben afgerond ben je een aantal dagen thuis, waarna je weer naar een project in Schotland vertrekt.
 
Wij hebben installaties door heel Europa maar ook in Dubai, India en de USA.

 

Wat breng je mee?

  • MBO werk- en denkniveau
  • ​Ervaring in de bouwsector / biogas branche is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal
  • Je bent gedreven en een doorzetter
  • Je kan omgaan met een grote mate van zelfstandigheid
  • Punctueel

 

Wat bieden wij

Door de begeleiding van een ervaren collega monteur (supervisor) krijg je volop de kans om in de functie te groeien en jezelf te ontwikkelen tot zelfstandig supervisor. Je start met een markt conform salaris en hebt standaard 25 vakantiedagen.


Contactpersoon: 

Kai Oosterheert
kai@biogasmembrane.eu
053 536 9022

www.biogasmembrane.eu


Acquisitie wordt naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.
Button